Vintage Style Art    

    Бъдете уникални на всяко събитие! Ако сте канени на сватба ще изработим за младоженците богато декорирана кошница с три бутилки вина: Розе – за първа рожба на младото семейство, Бяло –  за сребърна сватба и червено за златна сватба, подходящо декорирани за трите повода и със свитъци с Вашите пожелания за всеки от тях.   Ако поводът е рожден ден, юбилей, имен ден или друг личен празник, ще изработим за Вас бутилка, пано, албум, чаши или други вещи,  декорирани съобразно повода, включително и с Ваши снимки.

   Всеки един ръчно изработен подарък е персонализиран специално за човека на който ще се подари. Най-добрият подарък е този, който е изработен индивидуално, направен с любов, специално за човека.

 

    Един от специалитета ни е да придадем нов облик на старите ви мебели – Състаряване на мебели.Придайте нов облик на старите мебели в уютния винтидж стил на Френския прованс. Ние от Vintage Style Art ще направим всичко възможно да изпълним с любов и въображение вашите идеи. Когато искате да промените облика на своя дом – ние сме насреща – от наличните мебели, които вече са ви омръзнали с малко средства и много въображение ще създадем уют в стила на Френския прованс – романтичен, уютен и нежен. Ако имате дори само бегла идея-свържете се с нас – ние ще я доразвием и сътворим за вас.

 

Бъдете уникални с продуктите на Vintage Style Art!

За поръчки директно от нашият магазин  , през онлайн формата за поръчка или на email office@vintagestyle-art.com